Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia celebra, aquest cap de setmana, la seva cursa
Cursa de Badia
El diumenge 8 d'abril tindrà lloc la Cursa Badia 2018. L'esdeveniment esportiu consta de tres curses: La Cursa Badia 10 km, per a corredors habituals; la Cursa Popular Badia, de 3,5 kilòmetres, oberta a tothom, i la Cursa Infantil de Badia, per als més petits.

Les sortides de les tres proves tindran lloc a l'Avinguda de Burgos (davant del Parc). La Cursa Badia 10 km, a les 9 del matí; La Cursa Popular Badia, a les 10.30 hores, i les curses infantils, a les 11 hores.

Pel seu caràcter solidari, 1 euro de les inscripcions de la cursa de 10 kilòmetres anirà destinat a l'Associació Contra el Càncer. A la resta de curses es demanarà l'aportació voluntària d'1 euro en el moment de la inscripció.

Les inscripcions es poden fer al web de la cursa fins al divendres 6 d'abril a les 14 hores. i, presencialment, al poliesportiu de Badia i a Intersport Molins de Sabadell fins al 4 d'abril o fins a exhaurir les places. El mateix dia de la cursa es podran fer les inscripcions sempre que quedin dorsals disponibles.

La recollida de dorsals es farà el dia previ a la cursa, el dissabte dia 7 d'abril a la Fira del Corredor, ubicada al poliesportiu municipal, de 17 a 21 hores, i que oferirà parades especialitzades i activitats per a la canalla. Només els atletes que vinguin de fora podran recollir el seu dorsal a la plaça Major de Badia del Vallès el diumenge 8 d'abril, a partir de les 8 hores. No es lliurarà cap dorsal abans del dissabte dia 7 d'abril.

Cartell de la cursa Badia 2018

Publicat el 03.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^