Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia commemora, el dissabte 7 d'abril, el Dia Internacional del Poble Gitano
Celebració del Dia Internacional del Poble Gitano, a Badia
El Dia Internacional del Poble Gitano se celebra el 8 d'abril, però l'Associació de Dones Gitanes de Badia, Tumenge Calí, retrà homenatge al seu poble un dia abans, el dissabte 7 d'abril, de 12 a 17 hores, amb una sèrie d'actes oberts a tothom que tindran lloc a les instal·lacions del Casal dels Infants (carrer La Manxa, s/n), al costat del camp Cruyff.

L'Associació commemorarà les víctimes del genocidi amb una ofrena floral, presentarà l'actuació de Las Chay's, oferirà a les persones assistents menjar típic del poble gitano i un final de festa amb música en directe. Els més petits gaudiran de jocs sorpresa.

La celebració del Dia Internacional del Poble Gitano data del 1971, quan es va celebrar el primer Congrés Mundial Gitano a Londres. Aleshores es va institucionalitzat la data del 8 d'abril, així com la bandera (dues franges horitzontals, una blava i una verda, amb una roda vermella al centre) i l'himne (Gelem, gelem).

Celebració del Dia Internacional del Poble Gitano, a Badia

Publicat el 04.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^