Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença el termini de preinscripció a l'ensenyament públic per al curs 2018-19
Comença el termini de preinscripció a l´ensenyament públic per al curs 2018-19
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha fet públic avui el calendari de preinscripcions per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i secundària obligatòria a les escoles i instituts de Badia del Vallès, que s'inicia avui i finalitza el dimarts 24 d'abril.

Tota la informació necessària (formulari d'inscripció, presentació telemàtica, calendari, documentació que s'ha d'aportar, etc.) la podeu trobar en aquest enllaç del Departament d'Ensenyament.

Badia disposa d'una oferta pública de qualitat que cobreix totes les etapes educatives (dels 0 als 18 anys), amb molt bons equipaments. Cada centre té el seu propi projecte pedagògic singular, fet que garanteix a les famílies de la ciutat una pluralitat d'oferta educativa.

A més, els centres compten amb els recursos del Pla Educatiu d'Entorn amb l'objectiu de millorar les oportunitats educatives dels nois i les noies a través de la implicació de tota la comunitat, famílies, professionals i ciutadania, en l'educació. El Pla Educatiu d'Entorn fa accions integrals en els àmbits de família, lleure, oportunitats formatives i laborals, salut, convivència i models de relació i llengua.

Publicat el 13.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^