Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença el termini de preinscripció a l'ensenyament públic per al curs 2018-19
Comença el termini de preinscripció a l´ensenyament públic per al curs 2018-19
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha fet públic avui el calendari de preinscripcions per al segon cicle d´educació infantil, educació primària i secundària obligatòria a les escoles i instituts de Badia del Vallès, que s´inicia avui i finalitza el dimarts 24 d´abril.

Tota la informació necessària (formulari d´inscripció, presentació telemàtica, calendari, documentació que s´ha d´aportar, etc.) la podeu trobar en aquest enllaç del Departament d´Ensenyament.

Badia disposa d'una oferta pública de qualitat que cobreix totes les etapes educatives (dels 0 als 18 anys), amb molt bons equipaments. Cada centre té el seu propi projecte pedagògic singular, fet que garanteix a les famílies de la ciutat una pluralitat d´oferta educativa.

A més, els centres compten amb els recursos del Pla Educatiu d'Entorn amb l´objectiu de millorar les oportunitats educatives dels nois i les noies a través de la implicació de tota la comunitat, famílies, professionals i ciutadania, en l'educació. El Pla Educatiu d´Entorn fa accions integrals en els àmbits de família, lleure, oportunitats formatives i laborals, salut, convivència i models de relació i llengua.

Publicat el 13.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^