Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acte institucional amb motiu del Dia de la Independència de Badia del Vallès
Acte institucional del 24è aniversari de la independència de Badia
Dissabte, 14 d'abril, Badia del Vallès ha celebrat el 24è aniversari de la seva independència, que va tenir lloc el 14 d'abril de 1994. Tot i que la intenció inicial era celebrar l'acte institucional al Parc Joan Oliver, finalment va haver-se de fer a la Sala de Plens de l'Ajuntament degut a la pluja, que va arribar a la ciutat tal com indicaven les previsions.

L'alcaldessa estava acompanyada dels portaveus dels grups municipals del PSC, Rafael Moya; d'AEB, Álvaro Pacheco; la regidora de BeC, Pilar Paz, i la regidora no adscrita, Elísabeth Ruiz. En el seu discurs, ha destacat iniciatives com Imagina Badia o la Cursa de Badia, que ha definit com a exemples que mostren allò que Badia vol ser en el futur.

Eva Menor ha recordat la recent cursa i com tots els participants van voler ser partícips d'aquesta festa de l'esport al carrer malgrat la pluja, i va explicar que aquesta voluntat de lluitar i vèncer les adversitats identifica la nostra població.

A continuació s'ha projectat el vídeo que es va crear dins de les accions relacionades amb la iniciativa Imagina Badia i que mostra, des d'una perspectiva propera i humana, la història de la nostra ciutat. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

Abans d'acomiadar-se Eva Menor ha agraït la presència del públic assistent i la seva estima per una ciutat que mira el futur amb il·lusió.

Acte institucional del 24è aniversari de la independència de Badia

Acte institucional del 24è aniversari de la independència de Badia

Acte institucional del 24è aniversari de la independència de Badia

Publicat el 14.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^