Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El 27 d'abril, Diada Festiva Imagina Badia, a l'Av. Burgos i a la Plaça Major
Imatge de la diada festiva Imagina Badia, el 27 d'abril
El divendres 27 d'abril, a partir de les 15 hores, l'Ajuntament organitza una Diada Festiva, dins del marc de les activitats del Pla d'Acció Local Imagina Badia, per imaginar la Badia del futur. A l'Av. Burgos i a la Plaça Major hi haurà rutes de descoberta de la ciutat, exposició de propostes, activitats per a infants i berenar per a tothom. A més, s'instal·larà una tirolina gegant per sobrevolar Badia.

La jornada oferirà una sèrie d’activitats per compartir les propostes de transformació del municipi i per millorar la qualitat de vida de les persones.

De 15 a 17.30 hores, Passeja Badia: Rutes de Descoberta. Dues passejades guiades per descobrir, sobre el terreny, les propostes per millorar la nostra ciutat. El punt de sortida serà la Plaça Major.

De 17.30 a 20 hores, es faran diverses activitats, com Imagina Badia: Exposició de propostes (presentació de les estratègies i accions del Pla d’Acció Local de Badia del Vallès); Projecta Badia (per opinar sobre les propostes); Juga Badia (activitats per a infants, com tallers de pintura, escultura, construcció. Si portes la teva bici, podràs participar en un circuit de mobilitat); Mira Badia des de l’aire amb la tirolina gegant, i Menja’t Badia, amb la xocolatada solidària a càrrec de l’associació “Dones per la Igualtat”.

Imagina Badia és un projecte desenvolupat en el marc del programa URBACT, una iniciativa de la Unió Europea per idear solucions innovadores i sostenibles als reptes econòmics, socials i ambientals de les ciutats europees.

El resultat d’aquest projecte és el Pla d’Acció Local de Badia del Vallès, un document que proposa estratègies i actuacions a desenvolupar en els anys vinents per transformar el municipi i millorar la qualitat de vida de les persones.

La Diada Festiva del 27 d’abril vol apropar aquestes accions i estratègies a totes les persones de Badia del Vallès i fer-les partícips del procés. Pots consultar totes les activitats al programa de l’acte.

Fullet de la Diada Festiva Imagina Badia

Fullet de la Diada Festiva Imagina Badia

Fitxer: 180427_FOLLETO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 888,59 kB

Publicat el 16.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^