www.badiadelvalles.cat
El projecte COMERÇ 21 ofereix suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les petites empreses seleccionades, fent una diagnosi de l'empresa, dissenyant un pla d'accions, execució i acompanyament. L'Ajuntament de Badia del Vallès col·labora en el projecte COMERÇ 21, desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç.

El projecte està dirigit als comerços i serveis i té com a objectiu millorar l'oferta comercial de la demarcació de la província de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci. L'acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les petites empreses seleccionades, a negocis com els que hi ha a Badia del Vallès, fent una diagnosi de l'empresa, dissenyant un pla d'accions, execució i acompanyament.

Per participar en aquest projecte, l'empresa ha d'omplir un full de sol·licitud i presentar-ho per correu electrònic a l'adreça infor@comerc21.cat o per correu postal al carrer de Viladomat, 174, 08015 - Barcelona. El termini per presentar les candidatures finalitzarà el dia 8 de juny de 2018.

Al web del projecte www.comerç21.cat trobareu tota la informació, així com, un full d'inscripció per presentar la vostra candidatura.

Des de l'ajuntament animem a participar en el projecte, amb el convenciment que serà una bona eina pel vostre negoci, ja que l'acció serà portada a terme per grans professionals del món del comerç al detall.

Díptic del projecte COMERÇ 21

Díptic del projecte COMERÇ 21

Fitxer: Diptic_comerc__807_21_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 270,9 kB

Publicat el 10.05.2018