Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Calendari de preinscripció per als estudis postobligatoris per al curs 2018-2019
Imatge de la campanya de preinscripció als estudis postobligatoris
Aquest mes de maig comença la preinscripció per a la formació postobligatòria reglada, adreçada a les persones majors de 16 anys i que ofereix estudis encaminats a obtenir una titulació professional i/o l'accés a estudis superiors.

Badia ofereix un ampli i divers ventall d'estudis postobligatoris. Així, els dos instituts de la ciutat (Federica Montseny i Badia del Vallès) ofereixen la possibilitat de cursar batxillerat en les especialitats científica, tecnològica, humanística i social. A més, l'Institut Badia del Vallès també ofereix estudis professionalitzadors. En aquest cas, cicles formatius de grau mitjà i superior de les branques d'administració i gestió, electricitat i electrònica i informàtica i comunicacions. Aquest centre també dóna la possibilitat d'estudiar el Curs específic d'accés a cicles de grau superior.

Per a més informació, ajuda i orientació, us podeu adreçar al servei L'Eina, que l'Ajuntament posa a l'abast de la ciutadania (edifici El Molí, av. de la Costa Blava s/n, tel. 93 718 63 97). També podeu consultar l'oferta formativa de la comarca, que és de les més àmplies de tot Catalunya, al web de la Generalitat http://queestudiar.gencat.cat/.

El calendari de preinscripció és el següent:

  • Del 8 de maig al 6 de juny per als cicles formatius de grau mitjà i superior d'ensenyaments esportius (primer període).
  • Del 14 al 24 de maig per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • Del 14 al 25 de maig de 2018, presentació de sol·licituds per a programes de formació i inserció.
  • Del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • Del 18 al 26 de juny, per al Centre de Formació d'Adults
  • Del 2 al 6 de juliol, per als cursos de formació específics per a l'accés als cicles de grau mitjà i superior.

Per a més informació, podeu llegir la guia amb informació sobre el procés de preinscripció per als estudis postobligatoris.

Catàleg de formació postobligatòria 2018-19

Catàleg de formació postobligatòria 2018-19

Fitxer: Libro_Postobligatoria2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 794.78 kB

Publicat el 15.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^