Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les preinscripcions per al casal d'estiu per a infants
Imatge del Casal d'Estiu
A partir de demà, dia 23 de maig, i fins a l'1 de juny, els i les infants que cursen de P3 a 6è i que vulguin apuntar-se al casal d'estiu poden fer-ho a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament. Les places són limitades.

El termini de preinscripció és del 23 de maig a l'1 de juny. En el cas dels infants que no demanen beca, si hi ha més infants que places, es farà sorteig. En el cas dels becats, es farà en base a la puntuació obtinguda de la baremació de la beca.

S’ofereixen tres dates per participar al Casal d'Estiu: del 25 de juny al 6 de juliol, del 9 de juliol al 20 de juliol, i del 23 de juliol al 27 de juliol. L’horari és de 9 a 13 hores i també s’ofereix menjador, opcional, de 13 a 15 hores. El preu per quinzena és de 85,24 euros per infant. I el de setmana, de 48,35 euros per infant. S’ofereixen descomptes per a més d’un infant i per infants amb discapacitat.

Podeu consultar els preus del menjador a l’OAC.

El casal d’estiu està pensat per a tots aquells infants que vulguin gaudir d’un munt d’activitats divertides i refrescants, organitzades i pensades a partir dels seus interessos.

Fullet Casal de Estiu 2018

Fullet Casal de Estiu 2018

Fitxer: CasalEstiu_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 230,83 kB

Publicat el 22.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^