Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El 7 de juny, 3r Dia de l'Associacionisme Cultural a Badia del Vallès
La Federació d'Entitats Culturals (FEC) organitza la tercera edició del Dia de l'Associacionisme Cultural a Badia del Vallès, amb una mostra d'entitats culturals i socials a la plaça de l'Ajuntament. Serà el 7 de juny, d'11 h a 14 h.

A més de la mostra, s’oferiran jornades de portes obertes al Club de Fotografia, a l’av. de la Mediterrània, 18, a les 17.30 hores, a El Rinconcito, l'espai de l'Associació Tumenge Cali, de 18 a 20 hores, i a l’assaig de la Coral Ginesta del Vallès, a l’auditori, a les 21.30 hores.

El Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) va ser instaurat per la Generalitat de Catalunya el 2014 com una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de les associacions que actuen en l’àmbit de la cultura del país. La data rememora el 4 de juny de 1864, data d’inici del quart festival organitzat per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció de Josep Anselm Clavé i Camps. Aquell certamen de tres dies va representar el moment de màxim esplendor dels cors catalans.

Aquest dia, que se celebra anualment el 4 de juny, ofereix una magnífica oportunitat per al reconeixement, la visualització i la reivindicació de la tasca cívica de totes les entitats que, arreu del territori, fan una immensa labor de cohesió social, de promoció i de difusió de la cultura.

Cartell del Dia de l'Associacionisme

Publicat el 28.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^