Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions al servei d'autobusos durant la Festa Major
Les afectacions al trànsit derivades de la Festa Major tenen implicacions pel que fa als recorreguts i les paredes dels autobusos de l'empresa Sarbus. A continuació indiquem els canvis.

Recorregut i canvi de parades els dies de la Festa Major

Des del dijous 14 fins al diumenge 17 de juny, els autobusos nocturns, línies N61 i N64, no pararan a l'av. Burgos, sinó a l'av. Cantàbric. Els llocs de parada estaran degudament senyalitzats.

Per dies, els recorreguts seran els que a continuació es detallen:

El dijous dia 14, a partir de les 15 hores, es tallarà el trànsit al tram de l'av. Burgos comprés entre la intersecció del carrer Bètica i Santander fins al carrer Saragossa. Per tant, els autobusos podran girar i fer servir la parada que hi ha enfront de l'Ajuntament, però no podran realitzar servei a la parada del Parc Joan Oliver (front l'església).

A partir del divendres 15 i fins al dilluns 18 a les 20 hores (s'intentarà obrir abans a la circulació de vehicles), tota l'av. Burgos romandrà tallada al trànsit. Per aquest motiu, s'anul·len 3 parades d'autobús:

  • La del CAP Badia realment no s'anul·la, sinó que es desplaça uns metres fins al començament del c. Bètica amb Via de la Plata. La Brigada Municipal d'Obres instal·larà un cartell a la cantonada que senyalitzarà la parada circumstancialment.
  • Les parades del Parc Joan Oliver i de l'av. Burgos front l'Ajuntament restaran anul·lades.

S'adjunta plànol del recorregut proposat a Sarbus per als dies 15,16,17 i 18.

El diumenge 17, de 22 fins a les 24 hores, s'anul·larà també la parada del carrer dels Infants, a causa dels focs artificials. En aquest interval horari, els autobusos només efectuaran parada a les dues parades de l'av. Costa Brava. Deixaran els viatgers a Costa Brava, 14 i carregaran viatgers a la parada de l'av. Costa Brava, 9. Els autobusos podran donar la volta a la rotonda Montjuïc.

S'adjunta plànol del recorregut proposat a Sarbus en aquest interval horari del diumenge (22 a 24 hores).

Recorregut del bus durant els focs articials de diumenge

Publicat el 12.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^