www.badiadelvalles.cat
Les afectacions al trÓnsit derivades de la Festa Major tenen implicacions pel que fa als recorreguts i les paredes dels autobusos de l'empresa Sarbus. A continuaciˇ indiquem els canvis.

Recorregut i canvi de parades els dies de la Festa Major

Des del dijous 14 fins al diumenge 17 de juny, els autobusos nocturns, lÝnies N61 i N64, no pararan a l'av. Burgos, sinˇ a l'av. CantÓbric. Els llocs de parada estaran degudament senyalitzats.

Per dies, els recorreguts seran els que a continuaciˇ es detallen:

El dijous dia 14, a partir de les 15 hores, es tallarÓ el trÓnsit al tram de l'av. Burgos comprÚs entre la intersecciˇ del carrer BŔtica i Santander fins al carrer Saragossa. Per tant, els autobusos podran girar i fer servir la parada que hi ha enfront de l'Ajuntament, per˛ no podran realitzar servei a la parada del Parc Joan Oliver (front l'esglÚsia).

A partir del divendres 15 i fins al dilluns 18 a les 20 hores (s'intentarÓ obrir abans a la circulaciˇ de vehicles), tota l'av. Burgos romandrÓ tallada al trÓnsit. Per aquest motiu, s'anulĚlen 3 parades d'autob˙s:

  • La del CAP Badia realment no s'anulĚla, sinˇ que es desplaša uns metres fins al comenšament del c. BŔtica amb Via de la Plata. La Brigada Municipal d'Obres instalĚlarÓ un cartell a la cantonada que senyalitzarÓ la parada circumstancialment.
  • Les parades del Parc Joan Oliver i de l'av. Burgos front l'Ajuntament restaran anulĚlades.

S'adjunta plÓnol del recorregut proposat a Sarbus per als dies 15,16,17 i 18.

El diumenge 17, de 22 fins a les 24 hores, s'anulĚlarÓ tambÚ la parada del carrer dels Infants, a causa dels focs artificials. En aquest interval horari, els autobusos nomÚs efectuaran parada a les dues parades de l'av. Costa Brava. Deixaran els viatgers a Costa Brava, 14 i carregaran viatgers a la parada de l'av. Costa Brava, 9. Els autobusos podran donar la volta a la rotonda Montju´c.

S'adjunta plÓnol del recorregut proposat a Sarbus en aquest interval horari del diumenge (22 a 24 hores).

Recorregut del bus durant els focs articials de diumenge

Publicat el 12.06.2018