Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Discoteca mòbil a la plaça Major per celebrar la revetlla
Badia celebra la revetlla a la plaça Major
Aquesta és la nit més curta i una de les més especials de l'any: la revetlla de Sant Joan. A Badia del Vallès la celebrarem, com és habitual, amb una discoteca mòbil, que s'instal·larà a la plaça Major a partir de les 23 hores i fins les 3 de la matinada. Així podreu ballar i gaudir de la revetlla al costat de casa.

Com és tradicional, durant la revetlla s'encendran coets i petards. Per aquesta raó, us recordem els consells de Protecció Civil per a una revetlla segura.

Abans de manipular els petards, assegureu-vos de comprar productes homologats en establiments autoritzats, llegiu-ne les instruccions i no guardeu els petards a les butxaques. En encendre'ls, no els subjecteu amb les mans, ni els poseu a prop de la cara o el cos ni els llanceu contra ningú. Si un petard no s'encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo. Enceneu el petard sempre per l'extrem de la metxa, perquè us doni temps d'enretirar-vos. No talleu el tros final de les traques ni fiqueu mai els petards dins de totxanes o ampolles, ja que poden produir metralla.

Recordeu, a més, de no llançar coets a menys de 500 m de zones boscoses ni en aglomeracions de persones. No encengueu cap petard a l'interior de casa ni llenceu o manipuleu petards des de balcons o finestres. Recolliu la roba estesa i els tendals i, si escau, tanqueu portes i finestres.

No feu mai cap foguera enlloc sense tenir-ne l'autorització corresponent.

Gaudiu d'una revetlla divertida i segura!

Publicat el 22.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^