www.badiadelvalles.cat
La Festa Major de Badia és l'esdeveniment que obre el perfil a Flickr de l'Ajuntament de Badia del Vallès, un canal per veure i descarregar, en alta resolució, les imatges que conformen l'actualitat del municipi.

Trobareu 575 fotografies dels tres dies de Festa Major, que podeu veure directament o seleccionar per àlbums. Flickr és una xarxa social d'imatges que facilita compartir fotografies en alta resolució que es poden descarregar fàcilment: Només cal seleccionar la imatge i clicar les diferents icones per interactuar amb les possibilitats del servei. D'ací a poc temps hi haurà l'accés directe a la web de l'Ajuntament, però ja podeu accedir-hi en aquesta direcció: https://www.flickr.com/photos/ajuntamentbadia/

A diferència d'Instagram, que vol ser un diari en imatges, la finalitat de Flickr és ser un banc d'imatges al qual es pot accedir per consultar i seleccionar fotografies amb qualitat d'impremta. A més, si us trobeu en una de les imatges, és una bona manera de conservar un record que es pot imprimir i formar part del vostre àlbum familiar. Esperem que us agradi.

Publicat el 02.07.2018