Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei Local de Català de Badia obre la matrícula per als cursos de català del quart trimestre dirigits a persones adultes
El Servei Local de Català de Badia del Vallès ha obert ja, aquest mes de juliol, les inscripcions per als cursos de català per a persones adultes que començaran els dies 2 i 3 d'octubre i que acabaran el 19 i el 20 de desembre.

Les inscripcions es poden fer de dilluns a dijous, de 10 a 13 hores.

A partir del 3 de setembre, l’horari de matrícula serà tots els matins, de 10 a 13 hores. A partir del 18 de setembre, a més de l’horari de matins, es podrà fer la matriculació les tardes de dimarts i dijous, de 16.30 a 19.30 hores.

Si no saps el teu nivell, truca al Servei Local de Català de Badia per fer una prova. El calendari de cursos permet assolir un nivell complet en només un curs acadèmic. A més, hi ha oferta de cursos presencials i a distància i curs de nivell C2 (antic nivell D) en línia.

Els exàmens es fan a Badia del Vallès. Els certificats són oficials i corresponen als nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Consulta el cercador de cursos a http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/

Per practicar la llengua fora de l’aula, s’organitzen activitats complementàries de llengua i cultura, i de pràctiques amb el Voluntariat per la llengua.

Incorporem les dades de contacte del Servei Local de Català de Badia del Vallès:

SLC de Badia del Vallès
2a planta Casal Cívic
Tel. 93 729 34 34
badia@cpnl.cat
https://www.facebook.com/badiadelvalles
https://twitter.com/CNLVO3
https://www.instagram.com/cnlvo3/

Imatge dels cursos de català

Publicat el 19.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^