Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions al trànsit i al servei d'autobús la setmana del 27 al 31 d'agost, per obres d'asfaltat
Afectacions al trànsit per l'asfaltat de carrers
La setmana vinent, Badia registrarà afectacions al trànsit i als recorreguts del servei d'autobús per les obres d'asfaltat als carrers de la ciutat. A continuació informen de les actuacions previstes cada dia i com poden afectar la circulació.

Dilluns, 27

Es faran els treballs de posada a cota dels dos pous del pas de vianants del carrer dels Infants que desemboca a l'avinguda Via de la Plata. Es tallarà el pas al carrer Porto, just a l'accés al carrer dels Infants. Els vehicles podran accedir-hi per aparcar però hauran de tornar a Porto per sortir, ja que es mantindrà tallat fins dimarts. La rotonda Burgos/Via de la Plata restarà oberta tot el dia.

Es tallarà la rotonda del carrer Saragossa per fer els treballs d'enderroc del monòlit que hi ha al centre de la rotonda.

En finalitzar el dilluns només quedarà tallat el pas de vianants del carrer dels Infants.

Pel que fa al servei d'autobús, la parada del carrer dels Infants es desplaçarà al carrer Porto. Dilluns a la tarda s'anul·larà la parada del carrer Bètica amb l'avinguda de Burgos.

Situació de parades d'autobús dilluns al matí

Situació de parades d'autobús dilluns al matí

Situació de parades d'autobús dilluns a la tarda


Situació de parades d'autobús dilluns a la tarda

Dimarts, 28

A les 8 hores comencen els treballs de fressat i asfaltat de la rotonda Via de la Plata/Burgos. El carrer dels Infants mantindrà la mateixa senyalització del dilluns (carrer tallat, exclusiu aparcament).

L'avinguda Via de la Plata tindrà habilitats, tant a la cantonada de la farmàcia com al Banc Sabadell, els passos de vianants perquè els cotxes estacionats puguin fer el canvi de sentit. Els dos trams estaran senyalitzats com a carrer tallat, exclusiu aparcament.

Al migdia finalitzaran els treballs d'aquesta rotonda i la brigada iniciarà els treballs de pintura viària.

Cap a les 16 hores es tallarà la rotonda de Saragossa, fins a les 19 hores. Les rotondes s'habilitaran per tal que siguin accessibles amb vehicle durant la nit, encara que els treballs no hagin finalitzat.

Respecte al servei d'autobús, al matí estaran operatives les parades del carrer Bètica amb l'avinguda de Burgos i del carrer Bètica amb el CAP i s'anul·laran les parades de l'avinguda de Burgos al costat de l'Ajuntament i del carrer Infants amb carrer Porto. A la tarda romandran operatives les parades d'Avinguda Costa Brava amb Avinguda Costa Azul i del carrer dels Infants amb carrer Porto.

Situació de parades d'autobús dimarts al matí
Situació de parades d'autobús dimarts al matí

Situació de parades d'autobús dimarts a la tarda

Situació de parades d'autobús dimarts a la tarda

Dimecres, 29

A partir de les 8 hores es tornarà a tallar la rotonda de Saragossa i alhora, la rotonda de Montjuïc, perquè també s'asfalta part de l'avinguda entre aquestes dues rotondes. Quan finalitzin els treballs d'asfaltat de la rotonda de Saragossa es realitzarà la pintura viària (durant la tarda, la rotonda s'obrirà, excepte la direcció cap a Montjuïc).

Respecte al servei d'autobús, dimecres romandran tancades les parades d'avinguda Costa Brava/avinguda Costa Azul, avinguda del Mediterrani, 30, i carrer Bètica/av. Burgos.

Situació de parades d'autobús dimecres

Situació de parades d'autobús dimecres

Dijous, 30

S'hi faran treballs de pintura viària de la rotonda Saragossa i Montjuïc, sense tallar cap vial. També es preveu la reserva de places d'aparcament per pintar per trams.

En funció de l'evolució dels treballs, es podria retardar la finalització de l'asfaltat de la rotonda de Montjuïc a dijous, fet que comportaria que la pintura viària es fes finalment divendres al matí.

Publicat el 22.08.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^