Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà dimecres, a les 11, estrena les rutes saludables de Badia!
Tres rutes saludables a Badia del Vallès
Demà dimecres, vine i estrena les rutes saludables de Badia! A les 11, l'Ajuntament presentarà el Pla d'Activitat Física Esport i Salut (PAFES), per augmentar el nivell de la pràctica d'activitat física de les persones de Badia. D'aquesta manera, pretén facilitar la incorporació de l'activitat física en la vida diària i potenciar un estil de vida actiu, amb el clar objectiu d'augmentar el nivell de salut de la població.

Demà es presentaran les tres rutes que s’han creat a Badia, segons la proposta que va fer la Cristina Mena i que va ser la guanyadora en el procés de pressupostos participatius de Badia. Les tres rutes són una circular, de 4 km de traçat, i dues, de 3,30 i 3,95 km, per a persones amb mobilitat reduïda.

La caminada de demà dimecres s’iniciarà a les 11 hores en el Complex Esportiu (Av. Via de la Plata, s/n). Començarà amb una recepció dels participants en el pavelló, amb la intervenció de l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, representants del CAP Badia i Cristina Mena, la guanyadora dels pressupostos participatius de Badia amb la proposta de ruta saludable. A continuació, es farà la caminada i hi haurà un refrigeri en tornar al pavelló.

Demà a les 11, activa’t caminant!

Tríptic de les rutes saludables

Tríptic de les rutes saludables

Fitxer: Triptic_PAFES_Badia_del_Valles.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,42 MB

Publicat el 02.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^