www.badiadelvalles.cat
Ahir dimecres es van presentar les rutes saludables de Badia del Vallès, amb la participació de l´alcaldessa, Eva Menor, i de l´equip de Govern. Un gran nombre de persones van voler experimentar en persona les rutes saludables que circumval·len Badia i van conèixer els elements per a la pràctica de l´esport que s´han instal·lat en diversos punts del traçat.

La sortida es va fer a les 11 del matí, des del Pavelló Cobert. Allà es va distribuir entre els assistents el tríptic que informa de les rutes i del Pla d´Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), que vol augmentar el nivell de la pràctica de l´activitat física en la vida diària i potenciar un estil de vida actiu, amb el clar objectiu d´augmentar el nivell de salut de la població de Badia.

Els nombrosos participants van recórrer a peu la ciutat, en uns traçats molt accessibles i que es poden resseguir fàcilment, gràcies als peus blancs pintats al terra que indiquen el camí. Durant el recorregut, també van poder provar els diferents elements per a la realització d´esport, com bicicletes estàtiques, que s´han instal·lat en diversos punts del recorregut per complementar l´activitat física.

El punt de final va tornar a ser el Poliesportiu cobert, on es va rebre a les persones participants amb aigua i fruita per recuperar les forces després de la caminada. L´alcaldessa, Eva Menor, va dirigir unes paraules per agrair la col·laboració de Cristina Mena, la veïna que va proposar aquestes rutes saludables en els pressupostos participatius, i que va ser la proposta que va rebre més votacions, i dels representants del CAP Badia, que també estan molt implicats en fomentar les pràctiques saludables de la població.

Publicat el 04.10.2018