Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una xerrada sobre "Els primers auxilis a la llar" inicia avui la Festa de la Gent Gran
Actes de la Festa de la Gent Gran
Des d'avui i fins dissabte, el Casal d'Avis de Badia programarà diferents actes per celebrar la Festa de la Gent Gran, que constarà de xerrades i de la festa, que tindrà lloc dissabte.

Aquesta tarda, a les 17.30 hores, la Creu Roja dedicarà una xerrada als "Primers auxilis a la llar". Dimecres, a la mateixa hora, la Creu Roja se centrarà en el "Dolor i remeis naturals".

Tot el dissabte estarà dedicat a activitats. A les 10 hores s'oferirà xocolata amb melindros als assistents. A les 10.45 hores tindrà lloc la presentació de la jornada. A les 11 hores, s'hi farà la mostra de talents i poesia. A les 12 hores serà el moment per mantenir-se actius, amb gimnàstica.

Els actes de la tarda començaran a les 17 hores, amb l'homenatge a les persones més grans de Badia del Vallès. Mitja hora després, la Coral Sant Sebastià de Polinyà actuarà per a tots els assistents. A les 19.30, hi haurà berenar i, a les 18.45 hores, començarà el ball amb el grup MAKI MAKI, que serà l'acte que tancarà aquestes jornades.

Publicat el 15.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^