Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova edició de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua a Badia del Vallès
El Voluntariat per la llengua compleix enguany 15 anys, amb més de 125.000 parelles lingüístiques formades des del 2003
15 anys del Voluntariat per la Llengua

Demà dimarts, a les 18.30 h, a la sala d’actes de la Biblioteca Vicente Aleixandre, hi haurà la presentació d’una nova edició del programa Voluntariat per la llengua. El Voluntariat per la llengua posa en contacte persones que volen practicar el català oral amb persones que ja el parlen, amb l’objectiu de guanyar confiança i fluïdesa a l’hora de parlar-lo. Les parelles lingüístiques es troben un total de 10 h en l’horari que elles mateixes decideixen, però també hi ha la possibilitat de participar-hi de manera virtual per mitjà de plataformes de videoconferència. D'aquesta manera, no només s'han pogut incorporar al programa participants que viuen a l'estranger sinó que també s'ha propiciat que hi hagi més joves implicats en el VxL.

Totes les persones que hi participen poden gaudir de les activitats culturals i socials que s’organitzen des del Servei Local de Català.

L'acte de formació de parelles lingüístiques és obert a tota la població que vulgui conèixer el funcionament del programa o vulgui fer-se aprenent o voluntari. Les persones voluntàries i aprenentes rebran les orientacions per participar-hi i a continuació, podran conèixer quina serà la seva parella lingüística.

Seguidament, amb motiu de la celebració de l’Any Abelló, hi haurà l’espectacle  Tot sembla tan senzill, on una cantant i un músic posen veu i música a la poesia de Montserrat Abelló. A més a més, també es podrà visitar l'exposició Visc i torno a reviure, que fa un recorregut significatiu per la trajectòria vital i literària de la poeta i traductora.

Per inscriure’s al Voluntariat per la llengua cal assistir a l’acte o adreçar-se al SLC de Badia del Vallès (2a planta del Casal Cívic), trucar al telèfon 93 729 34 34 o enviar un correu electrònic a badia@cpnl.cat o bé  vxl.vo3@cpnl.cat. També, a la Biblioteca Vicente Aleixandre i al Complex Esportiu de Badia, trobareu una bústia del Voluntariat per la llengua, amb butlletes que podeu emplenar si voleu participar-hi.

Per a més informació: http://www.vxl.cat/ i http://vxl.cat/virtual.

Publicat el 05.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^