Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou reglament del Consell Municipal d'Educació
Nou reglament del Consell Municipal d'Educació
El Consell Municipal d'Educació de Badia del Vallès és un espai de trobada i debat de la comunitat sobre el fet educatiu al municipi i el seu funcionament està establert i regulat per un reglament.

Durant el curs passat, es van acordar unes modificacions al text vigent per adequar-lo a les demandes que la comunitat educativa havia fet arribar al Consell. D'aquesta manera, es va modificar el reglament atenent a la configuració actual dels centres educatius de la ciutat (dues llars d'infants, tres escoles de primària i dos instituts). A més, a partir d'ara, la periodicitat de les reunions s'establirà a la primera sessió del consell de cada curs escolar. Amb les noves modificacions, els tres representants sindicals passen a tenir dret a vot. Finalment, i per facilitar la participació de tota la comunitat educativa, s'obre la possibilitat que fins a quatre entitats que vulguin participar al Consell Escolar, i que així ho hagin expressat mitjançant una instància a l'Ajuntament, passin a formar-ne part.

Consulteu el nou Reglament del Consell Municipal d'Educació.

Publicat el 23.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^