Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El parc de les Illes Balears, tancat per actuacions en l'arbrat
El Parc de les Illes Balears
Des de dimecres i fins a finals de mes, es preveu que el parc de les Illes Balears no sigui accessible a causa de les actuacions de manteniment en l'arbrat.

Les inclemències meteorològiques registrades els darrers dies han afectat alguns dels pins del parc, que s'han inclinat i que poden comportar un risc per a la seguretat. Per això, l'Àrea de Territori, juntament amb la tècnica de Medi Ambient, van realitzar una visita per analitzar l'estat de cadascun dels arbres i decidir les actuacions a fer.

Des del dimecres, la brigada està traient els exemplars que són insalvables i està duent a terme altres operacions, com reduir el pes en les copes dels arbres que estan afectats però que poden ser recuperables. A causa d'aquests treballs, i per garantir la seguretat de tothom, el parc no és accessible fins a la finalització de les actuacions. Preguem que disculpeu les molèsties derivades d'aquests treballs, necessaris per gaudir del parc amb total seguretat.

Publicat el 23.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^