Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat de 3r curs de La Sardana visita l'Ajuntament
Visita de l'alumnat de 3r de l'escola La Sardana
L'alumnat de tercer de primària de l'escola La Sardana ha realitzat aquest matí una visita a l'Ajuntament de Badia del Vallès, on han estat rebuts per l'alcaldessa del consistori, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa de '´Àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu i regidor d'Educació, Ivan Sanz.

Els infants han escoltat atentament les explicacions de l'alcaldessa, que els ha introduït una mica en el funcionament de l'Ajuntament i el Ple Municipal, i els ha explicat la feina que s'hi fa. També els ha parlat del Consell dels Infants, un òrgan de participació que els toca molt de prop.

Els i les alumnes han mostrat moltes ganes de fer preguntes i d'ampliar els seus coneixements sobre l'Ajuntament, l'alcaldessa i els regidors i sobre la ciutat. Així, han preguntat a l'alcaldessa pels noms dels carrers, per l'absència de semàfors a la ciutat o per com era Badia abans.

Així mateix, han destacat el que més els agrada de Badia: el parc de Joan Oliver, la Biblioteca Vicente Aleixandre, el Casal dels Infants o les instal·lacions esportives del municipi. També, el que hi troben a faltar: un cinema, una escola d'informàtica, actuacions de circ o, fins i tot, un camp de golf!

Els infants han finalitzat la seva estada a l'Ajuntament amb una visita molt educativa i entretinguda a les dependències de la Policia Local.

Publicat el 26.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^