Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Millora de l'espai entre-blocs entre Cantàbric, 9-17 i Saragossa, 6
Imatge renderitzada de l'espai entre-blocs un cop finalitzades les obres.
L'Ajuntament de Badia va presentar ahir als veïns dels blocs afectats les obres de millora de l'espai entre-blocs situat entre Cantàbric, 9-17 i Saragossa, 6. La reunió va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Eva Menor; regidors de l'equip de Govern, i representants de l'Àrea de Territori, que van explicar el projecte.

Les intervencions contemplen una nova tanca i un nou paviment a la zona del perímetre, la reparació del parc infantil, la plantació d'arbres, amb sistema de reg per degoteig, la instal·lació de bancs i el canvi de lluminàries, amb il·luminació LED.
La tanca serà d'obra, amb tub d'acer, de les mateixes característiques de les tanques que s'han anat construint darrerament, per oferir la mateixa estètica a tota la ciutat. Les sis lluminàries LED que s'instal·laran també seran del mateix model que les que s'estan col·locant a la resta de la ciutat.

Bancs protegits del sol amb arbres
Pel que fa a la remodelació de l'espai, es plantaran arbres i es col·locaran bancs al voltant del parc infantil. S'ha fet un estudi de la insolació per situar els bancs als espais d'ombra que generaran els arbres.

El pressupost de totes aquestes intervencions és de 39.597,49 euros. Les obres s'iniciaran dilluns vinent, 3 de desembre.
Un cop presentat el projecte, els veïns assistents van poder intercanviar opinions i realitzar propostes als representants de l'Ajuntament.

Publicat el 27.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^