Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'associació de dones gitanes de Badia del Vallès, Tumenge Cali, present a la I Jornada del Pla Integral del Poble Gitano
Tumenge Cali, present a la I Jornada del Pla Integral del Poble Gitano
Dijous passat, 29 de novembre, Damiana Singla, membre de l'Associació de dones gitanes de Badia del Vallès, Tumenge Cali, va participar com a ponent en una taula rodona de la primera Jornada del Pla Integral del Poble Gitano.

Damiana Singla és la responsable del projecte “Gitanes i gitanos en moviment” que lidera la seva entitat a Badia, on treballen per aconseguir l'èxit escolar dels infants de primària i secundària del nostre municipi, fent tasques d'hàbits d'estudi i acompanyament educatiu.

Singla va explicar l'experiència en el marc de la jornada, que va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona, sota el títol “Impacte social amb i per a les gitanes i gitanos de Catalunya”. Organitzada pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, durant tot un matí s'hi van tractar diversos aspectes sobre els quals s'ha treballat en els darrers anys a través d'aquest programa d'acció del govern de la Generalitat.

Publicat el 03.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^