Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una avioneta s'estavella a Badia del Vallès, amb el resultat de dos morts
Aquesta tarda, a les 17.15 hores, una avioneta amb dos ocupants s'ha estavellat al termini municipal de Badia del Vallès, al sostre de la benzinera situada a l'av. del Cantàbric, molt a prop de l'aeroport de Sabadell. Ara per ara, s'estan investigant les causes d'aquest incident, però es pot confirmar que els dos ocupants de l'avioneta han mort. No s'han registrat més danys personals.

L'aeroport de Sabadell ha convocat la taula d'emergència per prendre totes les mesures oportunes per reaccionar davant d'aquest fet. Dos regidors de l'Ajuntament de Badia han participat, a l'aeroport, en la coordinació de l'operatiu i tres regidors més han anat a la zona de l'incident. També s'ha personat en la zona el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch.

Durant la nit, continuaran les tasques de retirada de l'aeronau del sostre de la benzinera, unes tasques que trigaran a finalitzar, ja que ha de participar un equip d'AENA que s'encarrega de la investigació dels accidents aeris. En aquest moment s'està atenent les famílies de les víctimes.

Dilluns s'ha convocat una reunió en què participaran els alcaldes i alcaldesses dels municipis veïns a l'aeroport (Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Sabadell), per analitzar l'incident d'aquesta tarda i les accions que caldrà dur a terme.

Publicat el 07.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^