Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Posa't en marxa! Pots triar entre tres cursos gratuïts adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur
Badia ofereix tres cursos gratuïts per a persones en situació d'atur
Els tres cursos que pots fer a Badia són: Activitats administratives en la relació amb els clients (840 hores), Activitats de venda (610 hores) i Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica (530 hores). Els cursos estan subvencionats al 100%, podràs fer pràctiques en empreses i compten amb certificat de professionalitat. Et pots informar i inscriure a l'Edifici El Molí (c/ Costa Blava s/n), de 9.30 a 14 hores i al telèfon 93 718 16 62, extensió 2.

Els cursos es realitzaran en el Servei Municipal d'Ocupació (Edifici El Molí) i ofereixen una formació teòric-pràctica que capacita pel desenvolupament d'una professió. A més hi ha la possibilitat de fer pràctiques en empreses, que és una manera d'apropar-se més al mercat laboral i augmentar les possibilitats d'aconseguir una feina.

Tots els cursos lliuren certificats de professionalitat i, per tant, tenen un reconeixement oficial a escala estatal.

Les unitats de competència acreditades per un certificat de professionalitat seran reconegudes per l'administració educativa i convalidarà, a qui ho sol·liciti, el/s mòdul/s professional/s d'acord amb la normativa de cadascun dels títols de formació professional.

Ja estem recollint sol·licituds de participació. Per a inscriure't o rebre informació sobre les accions formatives, posa't en contacte al telèfon 93 718 16 62, o en el Servei Municipal d'Ocupació, Edifici El Molí.

Publicat el 18.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^