Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Descobrir, en imatges, la Fundació Tallers
Inauguració de l'exposició Enfocant la mirada, de Guillem Rosell

Tarda carregada d’emotivitat, ahir, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, per inaugurar l’exposició Enfocant la mirada, del jove fotògraf Guillem Rosell i que mostra l’activitat i les persones que participen en la Fundació Tallers.

L’acte el va iniciar el gerent de la Fundació Tallers, Ricard Matas, que va saludar les persones assistents, algunes d’elles, usuàries de la Fundació, i va agrair la implicació dels joves en la transformació social, subratllant la tasca que desenvolupen els monitors de la fundació.

A continuació, l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, va destacar la qualitat de les imatges, que mostren, amb una mirada plena d'emoció, comprensió i passió pel detall, el dia a dia de totes les persones que participen en el taller de la fundació a Badia.

Finalment, l’autor de les fotografies, el jove Guillem Rosell, va insistir en el fet que el protagonisme havia de recaure en les persones que fan possible l’existència d’entitats com la Fundació Tallers, per aconseguir la integració de totes les persones i l’assoliment d’una vida plena.

També hi van participar persones del públic que van agrair l’existència de la Fundació i les accions desenvolupades des de l’ajuntament per a la integració efectiva de les persones amb discapacitat intel·lectual o problemes de salut mental.

A continuació, tothom van poder contemplar les imatges que, en un blanc i negre ple de matisos, enfocaven la mirada en gestos, actituds i instants quotidians a dins de la Fundació.

L’exposició Enfocant la mirada romandrà oberta, en el mateix horari que la Biblioteca, fins al 12 de gener.

Publicat el 19.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^