Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un eclèctic concert de Nadal
El Concert de Nadal de l'Agrupació Musical de Badia del Vallès
L'Agrupació Musical de Badia del Vallès va oferir, ahir, al centre Antonio Machado, un eclèctic programa musical per celebrar les festes de Nadal. A més, també van disposar de la primera oportunitat els talents més joves de la ciutat, amb la presentació de la Nanobanda de Badia, i va cantar l'alumnat de 6è de Primària de Las Seguidillas.

La vetllada va omplir el centre Antonio Machado, que es va quedar gairebé sense espai per acollir totes les persones que volien escoltar el concert de Nadal. El repertori, tot i que se centrava en composicions pròpies d'aquestes dates, va començar amb la interpretació de parts de la reconeguda Simfonia del Nou Món, d'Antonín Dvorák. També va haver-hi nadales de totes les contrades, i, fins i tot es va oferir una nadala africana, que el públic va seguir fent palmes al ritme de la percussió.

El concert també va ser l'ocasió per a la presentació dels més joves intèrprets que, tot i portar assajant només el mes de desembre, van poder oferir dues obres, fruit del seu esforç i talent. Aquesta nanobanda de Badia, com la va presentar el director, és l'inici d'una col·laboració més gran per introduir la música entre els estudiants de Primària.

A l'actuació també van participar els nens i les nenes de 6è de Primària de Las Seguidillas, que van posar veu a cançons modernes d'intèrprets com Doctor Prats. I, per finalitzar, fins i tot canons de confeti i barrets de Santa Claus perquè la màgia i l'esperit nadalenc estiguessin ben presents.

Publicat el 30.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^