Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia omple els carrers per rebre la Cavalcada dels Reis
Els Reis d'Orient reben la clau màgica de mans de l'alcaldessa, Eva Menor.
Badia va sortir al carrer per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d'Orient, en una cavalcada que va registrar més participació popular que en anys anteriors.

Els tres reis van arribar a la tarda del dissabte a la nostra ciutat i van començar el seu recorregut des del centre Antonio Machado. La carrossa del rei Melcior, com sempre, la primera a desfilar i inspirada en els personatges de Frozen, va tenir la col·laboració de l’associació Can Sanfeliu. A continuació anava el rei Baltasar, que va comptar amb la col·laboració de Cofradía Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. De los Dolores, que van guarnir la seva carrossa amb un munt d’emoticones. Finalment, el rei Gaspar tancava la comitiva dalt d'una carrossa que reproduïa una locomotora antiga, creada per L’AMPA La Sardana. Obria la comitiva la comparsa de les estrelles de nadal, formada per integrants de la PAH.

La cavalcada va iniciar el seu recorregut pel carrer de Menorca i va fer el tradicional recorregut per l’avinguda de la Costa Blava, l’avinguda de la Costa Brava, l’avinguda de la Mediterrània, va pujar per l'avinguda de la Via de la Plata fins a l'avinguda del Cantàbric, va continuar pel carrer de Saragossa i l'avinguda de Burgos, per aturar-se just davant de la plaça Major, on van rebuts per l’alcaldessa, Eva Menor, i el regidor de Cultura, Antonio Rodríguez, entre altres personalitats. Tot seguit, Ses Majestats els Reis d’Orient, els seus patges i les autoritats van apropar-se als trons que aquest any s’havien instal·lat a la plaça i van saludar el nombrós públic que s’havia congregat a la plaça. Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre, de mans de l’alcaldessa, la clau màgica de la ciutat, que obre totes les portes de Badia, Finalment, els Reis van saludar els infants i recollir les cartes d’aquells que les hi van voler lliurar personalment.

L'Ajuntament de Badia del Vallès felicita totes les persones i entitats que hi van col·laborar i vol destacar la gran feina duta a terme per la Policia Local i els membres de Protecció Civil per mantenir l’ordre i la seguretat durant l’esdeveniment.

Pots veure el reportatge fotogràfic de la Cavalcada de Reis en el Flickr de l'Ajuntament.

Publicat el 07.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^