Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa de Badia es posiciona contra el tancament de l'àrea d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Taulí
L'alcaldessa, Eva Menor, fent declaracions als mitjans de comunicació
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, ha assistit aquest matí a una roda de premsa d'oposició al tancament de l'àrea d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Taulí. En l'acte públic també han participat el diputat del Parlament de Catalunya, Pol Gibert; l'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez; la regidora de Barberà del Vallès, Ana del Frago; el regidor de Palau-solità i Plegamans, Marc Sanabria, i la candidata a l'alcaldia de Sabadell, Marta Farrés.

Durant la presentació davant dels mitjans, Marta Farrés ha confirmat que ja s'han començat a retirar els serveis d'oncologia, i s'ha informat als metges que es traslladarà el seu lloc de feina a la Vall d'Hebron. La candidata a l'alcaldia de Sabadell ha manifestat que "sempre hem defensat el Taulí com a un hospital de referència comarcal; no volem anar a Vall d'Hebron, volem que el Taulí sigui el Vall d'Hebron". També ha denunciat que s'hagi pres la decisió d'esquena al territori i en un servei tan sensible com el d'oncologia pediàtrica on, ha afirmat, "l'acostament al territori té una especial rellevància". Basant-se en informacions facilitades per presidència del Taulí, Farrés ha explicat que l'àrea d'oncologia pediàtrica d'aquest hospital atén 17 dels 209 casos registrats a Catalunya, gairebé un 10% del total.

L'alcaldessa de Badia ha confirmat que no han rebut cap notificació de CatSalut i ha anunciat que "hem demanat una reunió urgent perquè ens informin de manera oficial de tots aquests moviments que impacten d'una manera important sobre la comarca". Eva Menor ha reclamat que es tingui en compte la realitat del Vallès Occidental, amb municipis, com Castellar del Vallès, els habitants del qual quedaran aïllats d'un servei bàsic com aquest un cop es tanqui l'àrea de l'Hospital Taulí.

Per la seva banda, Pol Gibert ha denunciat que Sabadell ha aportat 4 milions d'euros per millorar l'hospital i ara es troba amb el tancament dels seus serveis. El diputat del Parlament ha anunciat que han presentat preguntes al Govern de la Generalitat perquè aclareixi els motius d'aquesta decisió.

Publicat el 21.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^