Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Save The Children lliura joguines i material de psicomotricitat al Pati de La Mainada
Save The Children lliura joguines i material de psicomotricitat al Pati de La Mainada
L'ONG Save The Children va lliurar dilluns les joguines i el material de psicomotricitat que han aconseguit gràcies a una campanya de Crowdfunding que va dur a terme un dels seus socis, Mario. La campanya va aconseguir recaptar 3.000 euros que s'han emprat en l'adquisició d'aquests productes que passen a formar part del Pati de La Mainada, per a la utilització per part dels seus usuaris.

En l'acte de lliurament, els infants van poder gaudir en persona de tots aquests productes que queden ja a la seva disposició, a la instal·lació, per jugar amb ells i potenciar les seves habilitats des de ben petits.

La recepció dels materials va ser tota una festa, ja que els infants van treure els embolcalls i van descobrir llavors quina era la sorpresa de la tarda. També hi van participar representants de l'ONG i, per part de l'Ajuntament, els regidors María José Granados i Iván Sanz, que van jugar amb els infants.

Aquesta acció és una de les moltes que duu a terme l'Organització No Governamental Save the Children, d'abast mundial i amb més de 100.000 socis. L'ONG desenvolupa programes de salut i nutrició, educació, protecció a la infància i fa front a emergències. Està present en més de 120 països i, a Espanya, ajuda a més de 5.000 nens i nenes en risc d'exclusió social.

Publicat el 24.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^