Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les Escoles La Sardana i La Jota requeriran d'una renovació integral de la xarxa interna d'aigua que les abasteix
Les Escoles La Sardana i La Jota requeriran d´una renovació integral de la xarxa interna que les abasteix
Aquest matí s'ha produït una nova avaria en la xarxa interna de subministrament d'aigua a les escoles La Sardana i La Jota, després de la resolució de l'avaria d'ahir. Els treballs que s'han realitzat els darrers dies per reparar la primera fuita han deixat al descobert una instal·lació que necessita una actuació integral a causa del seu estat.

Com la Generalitat de Catalunya és l'administració que ha de fer les inversions necessàries en els centres educatius, aquest matí ha visitat les escoles l'arquitecte del departament d'Ensenyament per valorar la situació de les infraestructures i decidir les actuacions a realitzar. Per part de l'Ajuntament, s'ha demanat a l'empresa subministradora una valoració de les inversions necessàries per adequar les instal·lacions.

Mentre no es fan les obres definitives de renovació de la xarxa, l'Ajuntament seguirà realitzant les reparacions d'urgència necessàries per assegurar el subministrament d'aigua. Ara per ara, i fins que no es normalitzi definitivament el servei, es manté el camió cisterna per assegurar que l'alumnat disposi d'aigua durant la seva estada als centres.

Publicat el 23.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^