Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les III Jornades Educatives posen en comú experiències dels equips docents de Badia
Inauguració de les III Jornades Educatives de Badia del Vallès
Les III Jornades Educatives de Badia del Vallès es van celebrar dijous i divendres a la primera planta de l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava s/n) on s'ubiquen els Serveis Educatius del Vallès Occidental.

La inauguració de les jornades va anar a càrrec de l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor; de la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera, i de l'inspector d'Educació, Josep Sauló.

En la seva intervenció, l'alcaldessa va destacar l'esforç en la col·laboració conjunta de la xarxa de serveis educatius de Badia del Vallès i la importància de les jornades educatives per posar en comú iniciatives per millorar l'educació.

Per la seva banda, Ester Rivera va defensar el fet de compartir allò que es fa bé perquè els uns aprenguin dels èxits dels altres. La directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental es va mostrar gratament sorpresa per l'assistència a les jornades i va reconèixer que no sabia "si hi ha un altre municipi amb aquesta capacitat de convocatòria".

A continuació, l'inspector d'Educació, Josep Sauló, va donar pas a les conferències dels diferents centres educatius, des de les llars d'infants fins al Centre de formació d'adults, que han mostrat i compartit experiències educatives que duen a terme actualment.

Publicat el 28.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^