Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les granges de la Universitat Autònoma col·laboren amb l'hort comunitari de Badia
Les granges de l'Autònoma han aportat 8 tones de fems per adobar la terra de l'hort comunitari de Badia
L'equip de les granges de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aportat 8 tones de fems dels seus camps per adobar la terra de l'hort comunitari de Badia. Aquesta aportació es produeix gràcies a la col·laboració entre l'oficina de medi ambient i granges de la Universitat Autònoma i l'hort comunitari de Badia.

L'hort comunitari i l'Ajuntament volen agraeixen aquest esforç i l'aportació solidària de l'equip de les granges que col·labora per fer possible aquest servei comunitari.

Hort respectuós amb el medi ambient i que fa servir recursos de proximitat
L'hort comunitari de Badia fomenta una agricultura respectuosa amb el medi ambient. Per fertilitzar la terra, es fan servir fems naturals i triturat de poda, que guarda el servei de medi ambient de l'Ajuntament, per tal de millorar la textura del sol. D'aquesta manera, s'aprofiten recursos de proximitat, a més d'afavorir in situ la biodiversitat (mitjançant la plantació de flors i de plantes aromàtiques) i la rotació dels cultius, com a principis claus d'una agricultura ecològica.

L'hort comunitari és gestionat per persones voluntàries i està obert a la participació de tothom. La collita es reparteix entre els que hi treballen de forma voluntària i L'Olivera, la botiga social de repartiment d'aliments. Per tant, és un projecte amb vocació mediambiental, pedagògica i solidària.

Si vols participar-hi, pots contactar amb l'Alexandra, tècnica del servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament, al telèfon 93 729 46 51, o bé per correu electrònic a placomunitari@badiadelvalles.org.

L'hort comunitari de Badia del Vallès

Publicat el 07.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^