Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
MeltanXFood, el Pokémon GO més solidari, arriba a Badia del Vallès
El grup de jugadors de Pokémon GO del Vallès Occidental ha lliurat avui a la botiga social L´Olivera cinc caixes plenes d´aliments.
El grup de jugadors de Pokémon GO del Vallès Occidental ha lliurat avui a la botiga social L'Olivera cinc caixes plenes d'aliments com a resultat de la iniciativa solidària MeltanXFood, per recaptar aliments a canvi d'eines per jugar al Pokemon GO.

Dos representants del grup de jugadors de Pokémon GO del Vallès Occidental, Guillem Malvesí i Iván Sanz, han lliurat els aliments aquest matí als representants de l'Ajuntament: l'alcaldessa, Eva Menor, i la regidora María José Granados. Aquests aliments seran oferts a L'Olivera per a  les persones que més els necessitin.

La forma de recaptar aliment ha estat la següent: Els jugadors que volien accedir a la Caixa Meltan, només disponible per un període de temps limitat i si tens la consola de Nintendo, van poder ahir accedir-hi de mans de jugadors que sí que disposen d'aquest dispositiu, a canvi d'un aliment no perible.

El resultat d'aquesta innovadora proposta d'intercanvi solidari ha estat el recapte de cinc grans caixes plenes d'aliments que han estat lliurades aquest matí per representants del grup de jugadors a L'Olivera.

L'Olivera, la botiga social de Badia
L'Olivera és un projecte sorgit el 2016 de la suma dels esforços de l'Ajuntament de Badia del Vallès i les entitats Voluntariat Social i Església Evangelista, per millorar el circuit de repartiment d'aliments a les famílies que reben ajuts alimentaris. L'Olivera té aspecte de botiga tradicional i permet a les persones que hi acudeixin escollir, entre els aliments disponibles, aquells que es vulguin emportar. La diferència rau en el fet que la compra es fa mitjançant punts, que són atorgats en funció del nombre de membres de la unitat familiar i d'altres criteris econòmics, gestionats per Serveis Socials.

Després de la bona resposta aconseguida en la primera acció solidària, el grup de jugadors tenen previst repetir aquestes accions els diumenges vinents, fins al 3 de març, últim diumenge en què l'empresa que comercialitza Nintendo GO, Niantic, permet aquestes funcionalitats de la Caixa Meltan. Diumenge vinent seran al Parc Central del Vallès, al costat de la xemeneia, de 12 a 13.30 hores. El recapte de cada dia es lliurarà a una entitat social diferent d'altres municipis de la comarca.

Si ets jugador de Pokemon GO, o si, simplement, vols col·laborar, pots posar-te en contacte amb el grup de jugadors de Pokemon GO del Vallès Occidental mitjançant el seu grup de Telegram, creat específicament per a aquesta iniciativa i que es diu MeltanXFood. Contacta'ls i col·labora jugant!

Publicat el 11.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^