www.badiadelvalles.cat

Badia del Vallès participa en la fira Apropa't a l'FP que té lloc a Fira Sabadell durant aquesta setmana i fins al dissabte 23 de febrer. En aquesta edició, l'Institut de Badia del Vallès està representat amb un estand en què mostra tots els cicles de formació professional que ofereix.

Aquest matí ha tingut lloc la visita institucional a la fira en què han participat, per part de Badia del Vallès, l’alcaldessa, Eva Menor, i el tinent d’alcaldessa Iván Sanz, de l’Àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu. Els representants del consistori han visitat l’estand de l’Institut de Badia i han departit amb els seus responsables. A l’estand, a banda de donar informació sobre els cicles de formació professional que ofereix el centre, es proposaven activitats lúdiques per als assistents a la fira.

Els representants municipals també han pogut conèixer l’àmplia oferta educativa que es mostra a la fira i que aplega les propostes dels centres dedicats a la Formació Professional a la comarca.  

Apropa’t a l’FP és un esdeveniment que inclou xerrades d’una vintena de famílies professionals i al voltant de 80 cicles formatius associats; tallers i conferències d’interès general i un espai d’exposició amb projectes dels centres de formació. Així mateix, hi ha punts d’orientació personalitzada sobre sortides formatives i professionals i espais de trobada amb empreses i gremis del territori.

La fira és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental, entre ells, Badia del Vallès. En aquest marc, el Consell del CRIRC difon l’oferta d’FP de tot l'àmbit territorial, amb un espai propi a l'espai firal.

La fira està especialment indicada per a tu si:

  • Ets alumne/-a de 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius o escoles d’adults i vols orientació sobre itineraris formatius o professionals.
  • Tens un fill o filla en edat de decidir el seu futur i vols informació per acompanyar-lo en el seu procés de decisió.
  • Estàs treballant o a l'atur i vols millorar la teva qualificació professional o acreditar la teva experiència.
  • Treballes en l'àmbit de l'Educació.
  • Vols conèixer les demandes del mercat de treball de la mà de les mateixes empreses, associacions professionals i gremis.

Els horaris de la fira per divendres i dissabte són els següents:
Divendres 22: de 8.30 a 14.30 h i de 16.00 a 19.30 h
Dissabte 23: de 10.30 a 13.30 h

L’entrada és gratuïta. El recinte de Fira Sabadell és a la plaça de la Sardana, 7, de Sabadell.

Publicat el 20.02.2019