Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Carnaval 2019 arriba a Badia!
El Carnaval arriba a Badia
Els dies 1, 2 i 3 de març, Badia del Vallès gaudirà de la disbauxa del Carnaval, que prendrà els seus carrers i els omplirà de diversió. Amb propostes per a totes les edats, Badia del Vallès oferirà quatre Carnavals: Carnaval escolar, jove, popular i familiar.

Divendres matí, Carnaval Escolar

El Carnaval Escolar tindrà lloc el divendres 1 de març. Començarà, de 10 a 11.30 hores amb la Rua escolar. Els infants sortiran de les escoles a l'Av. de Burgos, acompanyats de música per amenitzar la seva rua. De les 11.30 a les 13.30 la festa continuarà en les escoles.

Divendres tarda, Carnaval Jove

Divendres a la tarda, el Carnaval Jove, organitzat pel jovent de Badia, oferirà activitats per als més petits i presentació del Rei Carnestoltes. De 17.30 a 18.45 hores es faran tallers de manualitats, pintacares, entre moltes altres activitats, i xocolatada a càrrec de l'Associació Cultural Can Sanfeliu. A les 18.30 es farà la presentació del rei Carnestoltes i la lectura del pregó, a la plaça Major.

La tarda i la nit estaran protagonitzades per la Gala dels Òscars, al Casal de Joves, amb música i ball. De 18.45 a 22 hores hi haurà el concurs de disfresses inspirades en la temàtica de cinema i sèries, amb balls i música i l'entrega de premis.

Dissabte tarda, Carnaval Popular

El dissabte 2 de març tindrà lloc el Carnaval Popular, que començarà amb la Rua Popular de les 18.30 a les 20 hores. S'iniciarà a la plaça Major i el seu recorregut serà plaça Major – avinguda de Burgos – avinguda de la Via de la Plata – carrer de Porto – carrer d'Algarve – avinguda de la Via de la Plata – avinguda de la Mediterrània – avinguda de Burgos – entrada per la plaça Major i arribada al Complex Esportiu. La rua anirà amenitzada amb la participació de l'Agrupació Musical i uns gegants de colors.

La Festa de Carnaval tindrà lloc al Complex Esportiu, de les 20 a les 0 hores, amb discomòbil amb disc joquei, animador presentador i ballarines per fer ballar tothom.

Aquest any el Carnaval estrena premi a la millor coreografia. Les comparses que vulguin optar-hi, hauran de preparar una coreografia i ballar-la a l'escenari. 

El lliurament de premis es farà a les 21.30 hores. S'oferiran premis a la millor comparsa (400 euros), la millor coreografia (400 euros) i millor disfressa individual (100 euros).

Diumenge matí, Carnaval Familiar

Finalment, el diumenge 3 de març serà el torn del Carnaval Familiar. L'inici de la festa serà a les 11 hores, al Complex Esportiu. La inscripció al concurs de disfresses es podrà fer el mateix diumenge, fins a les 12 hores.

La PAH oferirà xocolata per agafar forces per a la festa. Hi haurà tallers de pintacares i photocall, a càrrec del Consell dels Infants de Badia del Valles, i racons de Circ, a càrrec de Tot Circ, que també oferirà un espectacle de circ, de 12 a 12.30 hores.

A continuació, tindrà lloc el concurs de disfresses, de 12.30 a 13 hores. Es farà la desfilada de les disfresses infantils i de les comparses familiars que vulguin participar-hi. Al concurs es poden inscriure infants de 0 a 12 anys, famílies amb infants d'entre 0 i 12 anys (com a mínim ha de participar un infant). No podran participar-hi comparses familiars que hagin participat en el concurs del dissabte.

El lliurament de premis a la millor disfressa infantil i la millor comparsa familiar i es farà a les 13.15 hores, just abans del final de la festa.

Informacions addicionals

Per apuntar-te al concurs de coreografies del Carnaval del dissabte 2 de març has de trucar al 937 181 662 (extensió 2) o al 673 373 849 (Servei de Promoció Cultural). La data límit d'inscripció és el 27 de febrer. El premi a la millor comparsa queda restringit a comparses formades per, com a mínim, 6 persones amb edat superior als 15 anys i una mateixa comparsa no pot guanyar el premi a la millor comparsa i a la millor coreografia.

El premi de ball a la millor coreografia és opcional. És a dir, qui no vulgui optar a aquest premi, no ha de ballar a l'escenari.

Hi haurà servei de bar, tant dissabte com diumenge, a les pistes annexes al Complex Esportiu.

El Carnestoltes de Badia del Vallès està organitzat per la Comissió de Festes de Carnaval, formada pels Serveis Municipals de Promoció Cultural, Joventut, Infància i Famílies i Infància; per les escoles i llars d'infants de Badia del Vallès; les entitats Cofradía Padre Jesús Nazareno, PAH, Penya Blaugrana i Associació Cultural Can Sanfeliu.

Arxiu extern


Publicat el 26.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^