www.badiadelvalles.cat

Divendres, 1 de marš, l'Organisme de Gestiˇ TributÓria posa en marxa el nou servei de cita prŔvia per a totes les seves oficines, inclosa la de Badia del VallŔs. Per accedir al nou servei, cal anar a l'adreša https://orgt.cat/cites.

L’organisme ofereix aquest servei per millorar l’atenciˇ presencial als ciutadans en les seves oficines. AixÝ doncs, a partir de l’1 de marš, cal reservar cita prŔvia de forma obligat˛ria per fer presencialment la majoria de trÓmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens p˙blics que han delegat les funcions de gestiˇ o recaptaciˇ dels seus ingressos p˙blics a la Diputaciˇ de Barcelona.

La majoria de trÓmits es poden fer a distÓncia per Seu electr˛nica
Aquest nou servei s’implanta ara que ja Ús possible realitzar la majoria de trÓmits des de la Seu electr˛nica d’aquest organisme, fet que permet que les persones no s’hagin de traslladar a les oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol trÓmit de manera electr˛nica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb disponibilitat 24x7x365.

Publicat el 28.02.2019