Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Març, mes de la dona a Badia
Coincidint amb la celebració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona, Badia del Vallès dedica tot el mes de març a les dones, amb un complet programa d'actes. Els actes van començar l'1 de març amb el contacontes "Prínceps, princeses i bruixes... a què juguem?", a la Biblioteca Vicente Aleixandre. El mateix dia es va inaugurar l'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure", organitzada per Trenquem el Silenci. Dimecres 6 de març es va organitzar un cinefòrum a la Biblioteca.

Avui, 7 de març, tindrà lloc l'acte de celebració del Dia Internacional de les Dones, a la plaça Major, a partir de les 17 hores.

Demà divendres, a les 21 hores, se celebrarà, al centre Antonio Machado, el Sopar de Dones, organitzat per Dones per la Igualtat.

Dilluns, 11 de març, a les 18 hores es farà un taller de contacontes al Pati de La Mainada i, a les 18.30 hores, la Biblioteca organitzarà l'activitat Compartim lectures.

Dimecres, 13 de març, a les 15.30 hores, es farà el taller dirigit a dones "Feminismes, contradiccions i altres maldecaps", a càrrec d'Esberla, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Per participar, cal fer inscripció prèvia a El Molí.

L'endemà, també a la Biblioteca i a les 15.30 hores, Esberla oferirà el taller dirigit a homes "Repensar les masculinitats per prevenir les violències masclistes". Els homes que vulguin participar-hi han de fer inscripció prèvia a El Molí.

El dimecres, 20 de març, a les 16 hores hi haurà una nova sessió de cinefòrum a la Biblioteca Vicente Aleixandre.
Divendres, 22 de març, es durà a terme un taller de relaxació al Casal dels Infants, a les 10 hores. A les 20 hores, es farà un Sopar popular "de traje" de les dones de Badia, amb la projecció d'un curtmetratge i debat, al centre Antonio Machado.

Dimecres, 27 de març, a les 16 hores, tindrà lloc, a la Biblioteca, el taller dirigit a dones "Desgranant la mirada", a càrrec de la Diputació de Barcelona. Cal inscripció prèvia a El Molí.

Dissabtes 9 i 23 de març a les 10 hores es farà un taller d'autodefensa, al Poliesportiu. Les places són limitades, així que cal fer inscripció prèvia en el mateix recinte.

Els dies 28 de febrer i 5, 6 i 7 de març, es farà una performance, a càrrec del grup de (S)Expertes.
Tot un ventall de propostes per a la conscienciació, i ben a prop. Participa en el mes de la dona a Badia!

Cartell del Mes de la Dona 2019

Publicat el 07.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^