www.badiadelvalles.cat
Badia se suma així, per setè any consecutiu, a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, instituït per la Unesco. La Institució de les Lletres Catalanes anima totes les entitats públiques i privades d'arreu de Catalunya, a celebrar aquesta gran festa de la paraula i de les lletres.

A les 10.30 h, Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, presentarà la celebració a la plaça de les Entitats (o a l'Auditori Municipal, en cas de pluja o mal temps) i a continuació i fins les 13 h, s'iniciarà la Marató de Lectura Popular de Poesia, amb la lectura del poema Poesia. Música de l´ànima, teixida amb paraules, de Rosa Fabregat.

Al matí, l'alumnat de les escoles Las Seguidillas, La Jota i la Fundació Tallers Catalunya llegiran poesia. A la tarda, a partir de les  16.30 h, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, continuarà la Marató de Lectura de Poesia, amb la participació de l'alumnat dels cursos de català, Manantial Poético i els clubs de lectura Entre Palabras i Compartim Lectures.

La Marató de Lectura de Poesia és oberta a tothom que hi vulgui participar, amb les seves poesies o amb les que facilitaran el SLC i la biblioteca, ja que l'objectiu és celebrar aquesta diada amb el màxim de participació.

Publicat el 20.03.2019