Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Multitudinari Dia de l'Autisme a Badia
Dia Mundial de l'Autisme a Badia del Vallès
L'acte de commemoració del Dia Mundial de l'Autisme a Badia del Vallès, va comptar amb una gran presència d'assistents, que van escoltar el manifest de l'acte i després van gaudir de les actuacions dels grups de ball de l'AIGMB, Més que Sport i Tumenge Calí.

La jornada va començar a les 17.30 hores, quan l'alcaldessa, Eva Menor, acompanyada per representants de l'Associació TDAH-TEA Badia del Vallès, va llegir el manifest, que instava al Parlament Europeu a prendre mesures per assegurar l'acompliment dels drets de les persones que tenen un trastorn integrat dins de l'espectre del trastorn autista.

Durant la part més institucional de l'acte, es va oferir als nombrosos assistents una xocolatada. A continuació van prendre l'escenari els grups de ball de les associacions AIGMB, Més que Sport i Tumenge Cali: Queen's Squad, Little Stars, The Little Big Lion, The Only One, Ads, Las Mamis Cañeras i Las Chay's. Les divertides coreografies van oferir el contrapunt festiu a un dia per a la reivindicació.

Publicat el 03.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^