Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Campanya De compres per Badia del Vallès
El servei de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament impulsa enguany la campanya de promoció del comerç de proximitat De compres per Badia del Vallès, amb l'objectiu de fomentar el comerç local i de col·laborar amb el poble fent barri i fent visible la importància del petit comerç del municipi.

Aquesta iniciativa dóna continuïtat a la campanya de promoció del comerç Comprat a Badia del Vallès, iniciada l'any 2018 per iniciativa de l'Associació de Comerciants de Badia i en col·laboració amb l'Ajuntament de Badia del Vallès. Una de les actuacions previstes dins d'aquesta campanya ha estat implicar als centres d'ensenyament perquè els escolars participin donant la seva visió sobre el comerç i com aquest contribueix a fer més gran el poble i més agradable.

Amb aquest objectiu s'ha organitzat un concurs de punts de llibre amb quatre categories. Els punts guardonats s'editen per distribuir-los per tots els comerços de Badia perquè els puguin obsequiar als seus clients i també per les escoles i la biblioteca Vicente Aleixandre.

Espectacle, demà dijous, al Mercat Municipal
Demà 18 d'abril, a les 11.30 hores, tindrà lloc un espectacle de petit format al Mercat Municipal on uns reporters ficticis de TV-Record faran preguntes als comerciants i als clients sobre el comerç de Badia. El dia 23 amb motiu de Sant Jordi i dins de la mateixa campanya s'ha previst organitzar, amb Fibrart, un taller de Punts de Llibre perquè els infants puguin dissenyar el seu propi punt i s'emportin alguns dels punts guardonats al concurs.

Imatge de l'espectacle TV Record

Publicat el 17.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^