Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia viu Sant Jordi amb activitats que uneixen cultura i diversió
Un moment de la diada de Sant Jordi a la plaça Major de Badia
El temps va respectar la diada de Sant Jordi i la festivitat va poder tenir lloc a la plaça Major, com estava previst inicialment. Allà, de 17 a 19 hores es van oferir jocs i tallers per unir el foment de la cultura i de la lectura amb la diversió dels assistents.

Entre les activitats hi havia el joc A cada llibre el seu autor. Les persones podien endur-se un llibre a casa si aconseguien emparellar 3 títols de llibres amb els seus respectius autors o autores.

Una altra de les activitats més atractives pels menuts va ser el taller Crea el teu punt de llibre amb fibres naturals, a càrrec de Fibrart, on es podien fer dissenys fer servir les propietats d'adherència natural de la llana. Aquesta activitat estava emmarcada dins la campanya de promoció del comerç local De compres per Badia del Vallès, impulsada per l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès.

Finalment, també hi havia el taller Sant Jordi il·lustrat, a càrrec d'Elseisyelcuatro, una activitat d'il·lustració en què es podia dibuixar i personalitzar els personatges de la llegenda de Sant Jordi.
A banda de les activitats, també hi havia a la plaça parades d'entitats i de les formacions polítiques de Badia, que van voler formar part d'aquesta jornada tan especial.

Publicat el 24.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^