Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El mercat de Badia amplia el nombre de parades obertes i ofereix de noves
Mercat de Badia del Vallès
S'han inaugurat dues noves parades i hi ha tres més que s'obriran pròximament dins del procés de dinamització del mercat que ha posat en marxa l'Ajuntament i que es complementa amb un nou concurs per adjudicació directa de set parades i d'un magatzem.

El mercat de Badia creix amb dues noves parades, la xarcuteria M. Carmen i la fruteria De Fruta Madre, que són les primeres que s’han posat en marxa d’un total de cinc que s’han adjudicat mitjançant concurs públic, que també ha adjudicat 3 magatzems en el mateix procés.

xarcuteria M. Àngels, al mercat de BadiaFruteria De Fruta Madre, al mercat de Badia.

Concessió administrativa de 7 parades i d’1 magatzem
Amb la intenció de dinamitzar l’oferta comercial del mercat, l’ajuntament ha iniciat el procés per a la concessió administrativa per adjudicació directa de set parades, que oscil·len entre els 10,50 i els 15,75 metres quadrats, i d’un magatzem de 12 metres quadrats. Pots accedir a la informació en aquest enllaç del perfil del contractant. 

Aquestes adjudicacions directes tenen una durada de 2 anys, fins al 31 de desembre de 2020. Per ampliar la informació et pots posar en contacte amb el Departament de Promoció i Comerç de l’Ajuntament.

Publicat el 26.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^