Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Dance Expression Day, dissabte, omplirà Badia de ball
Dance Expression Day, dissabte a Badia del Vallès
El Dance Expression Day, que tindrà lloc demà dissabte, 4 de maig, omplirà Badia de ball. Al Parc de Joan Oliver, oferirà activitats per als més joves, el Dance Expression Kids, i també per a joves. Totes les activitats són totalment gratuïtes.

El programa és el següent:

Dance Expressión Kids, d'11 a 13 hores
És un espai dedicat als infants, amb tallers i mostres ben diferents, relacionades amb la dansa, l'art urbà i la música. Hi haurà taller de grafiti a càrrec de l'artista convidada MAGA, taller de rap, espai de xapes... tota una sèrie d'activitats per introduir el jovent en el ball i les arts urbanes.

Dance Expression Day, de 17 a 22 hores
En aquesta segona part del festival, podràs gaudir del coneixement i experiència de diferents experts en diversos tipus de dansa que convidaran a tothom qui vulgui a participar en diferents workshops o tallers.

De 17 a 20 hores es faran els tallers de B-Boying, Hip hop, Dancehall i taller sorpresa. Max One, director de l'escola Cyphrez Center, serà l'encarregat d'impartir el WorkShop de B-Boying,

A partir de les 20.30 hores tindran lloc les exhibicions de ball.

Totes les activitats, tant les de matí com les de la tarda, són totalment gratuïtes. El Dance Expression Day està organitzat per l'Ajuntament de Badia del Vallès i l'AIGMB.

Cartell del Dance Expression Day 2019

Publicat el 03.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^