Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Cursa de Badia, la gran festa de l'esport
La Cursa de Badia, la gran festa de l'esport.
Badia del Vallès va compensar la jornada plujosa de l'any passat i la Cursa de Badia d'enguany es va celebrar sota un cel blau que va potenciar els colors d'aquesta gran festa de l'esport.

Tant la Cursa Pro, de 10 km de traçat, com la Cursa Popular, de 3,5 km i les curses infantils, es van poder celebrar amb un to festiu, amb algunes de les persones que van participar portant vestits o disfresses.

El Parc de Joan Oliver, inici i final de les diferents curses, també va aportar espectacle a la jornada, amb l'actuació de grups de ball que feien passar l'estona fins a l'arribada dels participants i el lliurament dels premis.

Als documents adjunts pots trobar els resultats de la Cursa Pro i de la Cursa Popular. Trobaràs més informació al facebook oficial de la Cursa.

Classificació de la Cursa Pro

Classificació de la Cursa Pro

Fitxer: CursaPro.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 486,94 kB

Classificació de la Cursa Popular

Classificació de la Cursa Popular

Fitxer: CursaPopular.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 2,25 MB

També pots accedir a una selecció de fotografies en l'àlbum de Facebook de l'ajuntament.

A banda dels premis als primers classificats de les diferents categories, lliurats per l'alcaldessa, Eva Menor, i el regidor d'Esports, Josep Martínez, es va atorgar un diploma al grup més nombrós, que va ser al Club Natació de Badia. L'alcaldessa també va lliurar l'import de les inscripcions a l'Associació de lluita contra el Càncer de Badia. La jornada festiva va finalitzar amb el lliurament d'una cistella amb obsequis entre tots els participants.

Un cop més, després de 41 anys, els carrers de Badia van tornar a ser l'escenari d'una celebració popular de l'esport, una gran festa de l'esport, gràcies a totes les persones que ho van fer possible, Triatló Badia ClubAYR Protecció Civil, policia local, personal de brigada, el servei d'Esports, les persones voluntàries, i entitats col·laboradores i patrocinadores.

Publicat el 07.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^