Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dimarts, reunió informativa sobre les obres d'ampliació de la C-58
Viaducte de la C-58 sobre la carretera del Riu Sec, a Badia del Vallès.
L'Ajuntament de Badia ha organitzat una reunió informativa oberta a tots els veïns i veïnes de la ciutat per explicar les obres que es realitzaran per l'ampliació de la C-58 i les seves implicacions pel que fa als nivells sonors dels treballs. A la reunió, que tindrà lloc a la Biblioteca el dimarts vinent, 11 de juny, a les 18 hores, assistiran representants del departament d'Infraestructures de la Generalitat i de la direcció de l'obra.

S'informarà sobre la suspensió provisional dels objectius de qualitat acústica decretada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquesta suspensió té validesa fins al 26 de juliol i permet la realització de diversos treballs que poden comportar sorolls en horari nocturn.

Concretament, de les actuacions a les quals fa referència la resolució de 3 de juny de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, les que poden comportar un escenari més desfavorable són les demolicions de les barreres de formigó de la mitjana, la instal·lació de les barreres metàl·liques a la mitjana, i els treballs de rodadura, amb les extenedores i els rodets compactadors.

Per disminuir les afectacions d'aquests treballs, s'instal·laran pantalles acústiques mòbils fonoabsorbents per cobrir tot l'espai puntual on es realitzen els treballs de demolició i d'instal·lació de les barreres de seguretat. Aquestes pantalles s'aniran movent seguint l'evolució dels treballs.

També es preveu l'ús de la maquinària més moderna per disminuir el nivell sonor de les intervencions, la posada en pràctica d'un pla de control acústic amb mesuraments d'immissió sonora durant el temps que l'obra estigui en execució i l'assignació d'un responsable de soroll de l'obra.

Dimarts, a la Biblioteca, podràs conèixer de primera mà les afectacions derivades de les obres d'ampliació de la C-58.

Publicat el 07.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^