Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà dijous, de 9 a 13 hores, recollida solidària de productes d'higiene personal, organitzada per l'alumnat de l'Institut Federica Montseny
Imatge de la campanya.
L'alumnat de l'Institut Federica Montseny ha organitzat, per demà dijous, de 9 a 13 hores, una recollida solidària de productes d'higiene personal i de la llar, que es farà a les portes dels supermercats de Badia del Vallès.

Aquesta acció, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badia i de la botiga social L'Olivera, forma part dels projectes d'aprenentatge i servei que fa tot l'alumnat de l'IES Federica Montseny aquesta setmana.

Així, entre les diverses activitats que es duen a terme, l'alumnat de 1r d'ESO estudia els jardins de la ciutat. Diversos grups estan fent entrevistes als participants del concurs de jardins i un grup d'alumnes guiarà el jurat del concurs pels diferents jardins que s'hi presenten. Altres grups estan arreglant el jardí de l'Institut i estudien un conjunt d'arbres que formarà part d'una futura ruta senyalitzada dels arbres de Badia.

Els alumnes de segon estan fent un intercanvi amb gent gran sobre l'ús del mòbil a canvi de coneixements i relats de vida.
Els de tercer treballen el tema de l'alimentació i es reparteixen entre diversos espais, ajudant a la botiga social de l'Olivera, a l'hort comunitari. Són ells els que realitzaran la recollida de productes d'higiene personal i de la llar, entre altres accions.

Totes aquestes activitats són una oportunitat per vincular l'alumnat i iniciar-los en projectes solidaris i comunitaris.

Cartell de l'activitat.

Publicat el 12.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^