www.badiadelvalles.cat
La cerimònia de graduació de l'Institut Federica Montseny que va tenir lloc ahir a l'Auditori va ser un acte ple d'emotivitat, però també amb tocs d'humor i amb la música i la dansa protagonitzant les actuacions convidades.

Les tres presentadores de l'acte, Naira, Vero i Reyes, de 1r de Batxillerat, van conformar un gran equip per dirigir la gal·la amb simpatia i humor. Van donar pas a l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, que assistia l'acte acompanyada del tinent d'alcaldessa Iván Sanz i la regidora María José Infante, i a la directora de l'Institut, Queralt Ciganda. En els seus parlaments van adreçar-se a l'alumnat reflexionant sobre la necessitat de l'esforç com a garant de l’èxit a llarg termini en el món professional.

Entre els participants en la cerimònia, dos alumnes van dedicar un divertit comentari a cadascun dels professors que han tingut durant la seva estada a l'institut i fins i tot van regalar un pernil al tutor del curs, que va fer un emotiu discurs animant als estudiants a seguir el seu camí i lluitar per allò que volen aconseguir a la vida.

No van faltar les actuacions musicals, de dansa i la tradicional llençada de birrets per finalitzar l'acte. Un refrigeri en acabar la graduació, que es va fer tres vegades per adequar el nombre de participants a la capacitat de l'Auditori, va facilitar la interrelació entre alumnat, família i professorat.

Publicat el 27.06.2019