Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Celebració del bàsquet i de l'esport
24 Hores Bàsquet Badia
Aquest cap de setmana ha tingut lloc l'11a edició de les 24 hores de Bàsquet Badia, una celebració de la pràctica de l'esport i del joc en equip.

L'activitat es va celebrar al complex poliesportiu de Badia i hi van participar 13 equips que van poder gaudir de dues jornades plenes de diversió i exercici. El dia de cloenda de l'activitat, ahir diumenge, també va tenir lloc un concurs de triples, per dotar de més reptes i emocions a la jornada. All in i La Kika van ser els equips guanyadors dels dos nivells en què s'havia dividit la competició. El concurs de triples el va guanyar Sunyol Costa.

El regidor d'Esports, Antonio García, va fer lliurament dels guardons i els obsequis als guanyadors d'una activitat que tenia com a premi per a tothom el fet de compartir en equip la passió pel bàsquet i poder gaudir-ne amb els amics.

Publicat el 15.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^